Šprtec Boskovice

17. srpen '23

MS “A“ – 32. ROČNÍK

V neděli 2. července se konal na boskovické školičce místní turnaj, který nese název Mistrovství světa “A“. Tohoto turnaje se zúčastnilo 7 hráčů. Hrálo se systémem každý s každým a do vyřazovacích bojů postupovali pouze 4 hráči. Do nejlepší čtyřky se kvalifikovali Jakub David (Rakousko), Jakub Ošlejšek (Velká Británie), Josef Procházka jun. (USA) a Bob Feruga (Česká republika).

Co se týče ostatních hráčů, kteří do semifinále nepostoupili, tak se umístili následovně: 5. místo Roman Kovář (Kanada), 6. místo Mojmír Stloukal (Německo) a 7. místo David Grénar (Maďarsko).

Do finále se po dramatickém utkání probojovali Jakub David, který porazil Boba Ferugy 1:0 v základní části a Jakub Ošlejšek, který zdolal Josefa Procházky juniora v prodloužení 1:0. Konečné finále skončilo jasným vítězstvím Jakuba Ošlejška, který přehrál Jakuba Davida 4:0 a odnesl si zlatou medaili. Souboj o bronzovou příčku skončilo výhrou Josefa Procházky jun., který porazil Boba Ferugy 3:1. Medaili za nejlepšího střelce turnaje si odnesl Jakub Ošlejšek, který vstřelil s Colinem Shieldsem celkem 9 branek.

Na závěr stojí za připomenutí, že David Grénar a z důvodu nepřítomnosti Ondřej Procházka sestoupily ze skupiny “A“ do skupiny “B“.

Komentáře

Další aktuality naleznete v archivu.

Kalendář událostí

Turnajový program

Program na řízení šprtcových turnajů ke stažení: Windows verze, macOS verze.


Aktuální verze 1.3.0 zavádí kategorii Veteráni a aktualizuje seznam klubů.

Spolupráce

Facebook Šprtec Boskovice

Odkazy

Poslední články

Vytvořil Dominik Fiala v roce 2011. Administrace.