Šprtec Boskovice

28. listopad '17

Boskovičtí ovládli Mistrovství ČR

V sobotu v ranních hodinách vyrazili boskovičtí hráči směr Most. Plní elánu a energie chtěli předvést na letošním MČR skvělé výsledky a zúročit tak své roční úsilí. I přes menší karamboly v začátcích turnaje dokázali obrátit štěstěnu na svoji stranu a probojovat se do finálních pozic. I zde se utkali mezi sebou naši hráči a bojovali o titul.

První příčku a Mistrem ČR ve stolním hokeji se stal náš prvoligový hráč Jakub David, na druhém místě Dominik Fiala a 3. místo obsadil Vít Vondál. Co více bychom si mohli přát, než obsadit všechny stupně vítězů hráči našeho klubu. I na bojišti žen se nám dařilo a pohár za první místo nejlepší ženy si odvezla naše Petra Zajíčková.  Dalším hráčem, který bojoval na turnaji,  byl Josef Procházka jun., který obsadil 11. místo.

Pro hráče, kteří přijeli fandit ostatním v hlavním turnaji byl připraven menší turnaj, kterého se účastil i náš podpůrný tým v zastoupení Romana Kováře. Ten vybojoval 3. místo.

Za  všechny hráče našeho klubu BHK Orel Boskovice chci poděkovat všem zúčastněným a považuji tyto krásné výsledky za nejsladší tečku za celou letošní sezónou.

Komentáře

Další aktuality naleznete v archivu.

Kalendář událostí

Turnajový program

Program na řízení šprtcových turnajů ke stažení: Windows verze, macOS verze.


Aktuální verze 1.3.0 zavádí kategorii Veteráni a aktualizuje seznam klubů.

Spolupráce

Facebook Šprtec Boskovice

Odkazy

Poslední články

Vytvořil Dominik Fiala v roce 2011. Administrace.