Šprtec Boskovice

21. září '22

Stříbrný Vít Vondál z třetího kvartálu

V sobotu 10. září sedmičlenná výprava z Boskovic vyrazila na velký kvalifikační turnaj v kategorii ČP 36, který nesl název KADOLEC OPEN. Byl to první turnaj ve šprtci, který se uskutečnil po velkých prázdninách a odehrával se v Březí. Zúčastnilo se celkem 65 lidí z celé republiky.

Boje o nejvyšší pozice byly velmi napínavé až do konce turnaje. O stupně vítězů bojovali také dva boskovičtí hráči. Byl to Jakub Ošlejšek a Vít Vondál. Právě tito dva velice zkušení borci na sebe v posledním kole narazili a po velkém boji boskovické derby nakonec vyhrál Vít Vondál 3:2 a umístil se na krásném
2. místě. Kubovi Ošlejškovi po prohře zbylo celkové 8. místo.
Na celkovém 1. místě se umístil břeclavský hráč Adam Kuráň, který před druhým Vondálem zvítězil díky pomocným bodům. A bronzovou 3. příčku vybojoval Jan Matuščín z Mostu, který si kromě trofeje za 3. místo odnesl také ocenění pro nejlepšího juniora turnaje.

Další hráči z Boskovic dopadli následovně: Roman Kovář (19. místo), Josef Procházka jun. (26. místo), Ondřej Procházka (33. místo), Veronika Kovářová (38. místo) a Vojtěch David (43. místo). Ještě stojí za zmínku, že boskovická hráčka Veronika Kovářová získala cenu za nejlepší ženu turnaje.

Komentáře

Další aktuality naleznete v archivu.

Kalendář událostí

Turnajový program

Program na řízení šprtcových turnajů ke stažení: Windows verze, macOS verze.


Aktuální verze 1.3.0 zavádí kategorii Veteráni a aktualizuje seznam klubů.

Spolupráce

Facebook Šprtec Boskovice

Odkazy

Poslední články

Vytvořil Dominik Fiala v roce 2011. Administrace.