Šprtec Boskovice

24. březen '23

LIGA JEDNOTLIVCŮ – 1. KOLO

V sobotu 11. března se v Břeclavi uskutečnilo 1. kolo ligy jednotlivců. Tenhle speciální turnaj měl na starosti Simon Kaňa, který dal dohromady dvě ligy po dvanácti lidech, kteří za poslední 3 roky nasbírali nejvíce bodů na turnajích Českého poháru za umístění na 1. až 8. místě. A podle počtu těchto bodů byli hráči rozděleni do dvou lig. Do této ligy jednotlivců se zúčastnili také hráči z Boskovic. Byli to Josef Procházka junior, Vít Vondál, Jakub David a Jakub Ošlejšek. Do 1. elitní ligy byli zařazeni tři borci: Josef Procházka junior, Vít Vondál a Jakub David. Ve 2. lize figuroval boskovický hráč Jakub Ošlejšek.

Celé 1. kolo probíhalo v přátelské atmosféře a borcům z Boskovic se velice dařilo. V 1. lize Vít Vondál z 6 zápasů porazil všechny své soupeře a ujal se vedení v tabulce. Josef Procházka junior ze 7 zápasů prohrál dvě utkání a drží průběžné 3. místo. A ve 2. lize Jakub Ošlejšek z 8 utkání byl poražen dvakrát a drží průběžné 7. místo v tabulce. Bohužel svoji účast v tomto kole na poslední chvíli musel z rodinných důvodů zrušit Jakub David.

2. kolo ligy jednotlivců se uskuteční až na podzim, přesněji 9. září v Břeclavi.

Ještě stojí za připomínku jedna velice smutná událost, který zasáhl český šprtec.  Elitní hráč břeclavského celku Adam Kuráň, který se měl taky zúčastnit tohoto speciálního turnaje zemřel ve čtvrtek 2. března. Těsně před zahájením na jeho počest a uctění památky všichni účastníci drželi minutu ticha a na ruce měli černé smuteční pásky.

Komentáře

Další aktuality naleznete v archivu.

Kalendář událostí

Turnajový program

Program na řízení šprtcových turnajů ke stažení: Windows verze, macOS verze.


Aktuální verze 1.3.0 zavádí kategorii Veteráni a aktualizuje seznam klubů.

Spolupráce

Facebook Šprtec Boskovice

Odkazy

Poslední články

Vytvořil Dominik Fiala v roce 2011. Administrace.