Šprtec Boskovice

26. březen '23

BOSKOVICE STÁLE BEZ PORÁŽKY – 1.LIGA (2. KOLO)

V sobotu 18. března se v Boskovické školičce uskutečnilo druhé kolo 1. ligy družstev, kde se Boskovický celek utkal s Ostravou a Břeclaví.

V prvním utkání se Boskovice střetly s týmem, který nese název Šprtmejkři Ostrava. Hned od začátku se Boskovičtí dostali do vedení a postupně náskok zvyšovali, a po předposledním kole vedli 10:5. V posledním kole ale Ostravští borci zabrali a dostali Boskovice pod obrovský tlak. Nakonec všechno dobře dopadlo díky Mojmírovi Stloukalovi, který jako jediný v závěrečném kole zvítězil a utkání skončilo výsledkem 11:9 ve prospěch Boskovic.

Do druhého zápasu se Boskovický tým utkal proti ambicioznímu a houževnatému družstvu Gunners Břeclav. Proti tomuhle celku se Boskovicím také dařilo, když se hned na začátku ujaly vedení a těsný náskok držely celé utkání. Závěr zápasu Boskovice zvládly tentokrát výborně, když Bohumil Feruga uhrál remízu s Honzou Doležalem a Jakub David s Josefem Procházkou jun. zvítězili. Tenhle zápas Boskovičtí borci vyhráli 10:7 a z tohoto hracího dne si odnesli další 4 body a drží průběžné 2. místo v tabulce.

Celý den se tým opíral o kvalitní výkony hráčů celého družstva, zejména pak o Jakuba Davida, který z 9 zápasů měl na kontě 8 výher, 1 remízu a neprohrál ani jedno utkání.

Statistiky jednotlivců:

Josef Procházka junior     (5 výher – 2 remízy – 3 prohry)
Mojmír Stloukal               (3 výhry – 2 remízy – 3 prohry)
Bohumil Feruga                (1 výhra – 6 remíz – 1 prohra)
Petra Zajíčková                 (0 výher – 1 remíza – 3 prohry)
Jakub Ošlejšek                  (0 výher – 0 remíz – 3 prohry)

Komentáře

Další aktuality naleznete v archivu.

Kalendář událostí

Turnajový program

Program na řízení šprtcových turnajů ke stažení: Windows verze, macOS verze.


Aktuální verze 1.3.0 zavádí kategorii Veteráni a aktualizuje seznam klubů.

Spolupráce

Facebook Šprtec Boskovice

Odkazy

Poslední články

Vytvořil Dominik Fiala v roce 2011. Administrace.